Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Seismos Twra Sthn Krhth / Μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Seismos Twra Sthn Krhth / Μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 17 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σε μικρή απόσταση από το χωριό αρχάνες. Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Ο εγκέλαδος αναστάτωσε τα ξημερώματα τους κατοίκους του ηρακλείου.

Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη.

Megalos Seismos Twra Sthn Krhth Gargalianoi Online Oi Eidhseis Kai Ta Nea Ths Messhnias Kai Ths Peloponnhsoy Sthn Wra Toys
Megalos Seismos Twra Sthn Krhth Gargalianoi Online Oi Eidhseis Kai Ta Nea Ths Messhnias Kai Ths Peloponnhsoy Sthn Wra Toys from www.gargalianoionline.gr
Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χλμ. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της σητείας. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.

Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της σητείας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα: Μόνο στο ηράκλειο 150 καταγγελίες το χρόνο! Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Το επίκεντρο εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα νότια, νοτιανατολικά του ηρακλείου και το εστιακό βάθος. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Συγκινητικά λόγια για τους πυροσβέστες που επιχειρούν στις φωτιές. 08:58 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ. Και η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα.

Seismos Twra Anoixta Toy Hrakleioy Sthn Krhth Newsbeast
Seismos Twra Anoixta Toy Hrakleioy Sthn Krhth Newsbeast from www.newsbeast.gr
Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. 08:58 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη στην περιοχή της άρβης. Και η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Σεισμός 4,1 ριχτερ στην κρήτη σεισμός στο χωριό άρβη της κρήτης. Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ώρες είχε σημειωθεί σεισμική δόνηση κοντά στην θήβα και έτσι έγινε αισθητός στην.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ώρες είχε σημειωθεί σεισμική δόνηση κοντά στην θήβα και έτσι έγινε αισθητός στην. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής Σεισμός 4,6 ρίχτερ νότια της κρήτης. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη στην περιοχή της άρβης. Μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της σητείας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα νότια, νοτιανατολικά του ηρακλείου και το εστιακό βάθος.

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Σεισμός τωρα κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 17 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σε μικρή απόσταση από το χωριό αρχάνες. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου.

Seismos Twra Live Deite Poy Egine Seismos Prin Apo Ligo Newsbomb Eidhseis News
Seismos Twra Live Deite Poy Egine Seismos Prin Apo Ligo Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Και η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 17 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σε μικρή απόσταση από το χωριό αρχάνες.

Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη στην περιοχή της άρβης. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. 08:58 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο να εντοπίζεται 22 χλμ. Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:22 της τρίτης (15/6) στην κρήτη.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 22 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της σητείας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Μόνο στο ηράκλειο 150 καταγγελίες το χρόνο! Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χλμ. Σεισμός 4,1 ριχτερ στην κρήτη σεισμός στο χωριό άρβη της κρήτης. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 17 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σε μικρή απόσταση από το χωριό αρχάνες. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με.

Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών σεισμόσ τώρα. 08:58 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama